Tekaški copati Adidas Terrex Agravic Speed+

765
Tekaški copati Adidas Terrex Agravic Speed+

Tek je v Sloveniji zelo priljubljena športna aktivnost. Tako je vse več ljudi, ki vsak dan pretečejo vsaj nekaj kilometrov. Kljub temu pa je med njimi še vedno precej posameznikov, ki za tek ne uporabljajo dovolj kakovostne tekaške obutve. Tega se običajno zavedajo že med samim tekom, še bolj pa po njem.

Vsem strastnim tekačem je v prodajalnah z opremo za tek na voljo veliko različnih modelov tekaških copat. Tokrat smo pod drobnogled vzeli Adidasove copate Agravic Speed+, ki marsikaterega tekača navdušujejo tako s svojimi lastnostmi kot izgledom.

Tekaški copati za dinamične in razgibane poti

Adidas Terrex Agravic Speed+ so lahki, udobni in mehki tekaški copati z dodatnim oblazinjenjem. Podplat iz gume Continental zagotavlja odličen oprijem tako na suhih kot mokrih terenih. Copati so zasnovani kot nogavica, zato dobro objamejo stopalo. Tekaču to omogoča še večjo stabilnost, prav tako pa preprečuje, da bi se v čevelj med tekom prikradel pesek ali drugi nezaželeni delci. Za maksimalno stabilnost in udobje poskrbi ultra lahka in prilagodljiva pena EVA.

Tako moški kot ženski model tekaške obutve Adidas Terrex Agravic Speed+ je na voljo v specializirani trgovini s športno opremo Extreme Vital. Ponudbo lahko preverite tudi na spletu.

Zgornji del čevljev je raztegljiv ter zračen, na njem je trpežna mrežica. Odsevni elementi na obuvalu omogočajo varnost v slabši vidljivosti. Svojo vsestranskost pa copati pokažejo zlasti na bolj dinamičnih in razgibanih poteh. Zagotovo vas bodo navdušili tudi s sodobno zasnovo in videzom.

Copati s še boljšim oprijemom na zahtevnejši podlagi

Med tekači, ki najraje tečejo po zahtevnejših poteh, je priljubljen še en model Adidasovih copat – Agravic Speed GTX. Omenjeni tekaški copati so prav tako izdelani iz zelo trpežnega materiala, ki je odporen na vsa bližnja srečanja s skalami in koreninami.

Posebnost modela predstavlja njegov profil. Ta odlično imitira profil gorsko-kolesarskih pnevmatik, zato ga lahko uporabljate tudi na najzahtevnejših površinah.

Ne glede na to, za kateri model tekaških čevljev Adidas Terrex Agravic Speed se boste odločili, ste lahko prepričani, da boste z izbiro zadovoljni. Seveda pa pazite, da boste izbrali ustrezno velikost čevljev, ki se bodo hkrati prilegali obliki vaših stopal. Več o tem, kako izbrati ustrezen model, si preberite v prispevku »Kako izbrati dobre tekaške čevlje?«.

infotehna
Infotehna.si je športni portal, namenjen vsem, ki ne želite, da življenje steče mimo vas. Namenjen je vsem, ki se zavedate, kako pomembni elementi zdravega življenja so redno gibanje, zdrava in pestra prehrana ter pozitivno mišljenje.