Tekaška obutev za vse priložnosti

1224
Tekaška obutev

Morda pred odločitvijo za tek sploh niste imeli ideje o tem, kako zahtevna je na primer samo izbira tekaške obutve. Če ste se nakupovanja lotili z dovolj veliko mero znanja, veste, da je vaša končna odločitev za tekaške čevlje odvisna tudi od terena teka, pogostosti, oblike vašega stopala, okusa in še bi lahko naštevali. Ravno zato si je potrebno za nakup vzeti dovolj časa in ga izkoristiti tudi za preizkušanje različnih modelov.

Sicer pa lahko s pomočjo našega vodiča Kako izbrati dobre tekaške čevlje? pridete tudi do najpodrobnejših podatkov o tem, na kaj vse morate biti pozorni pri nakupu tekaške obutve. V nadaljevanju pa vam predstavljamo eno od najboljših športnih trgovin pri nas, ki v ospredje svoje prodaje postavlja tudi tekaško obutev vrhunskih proizvajalcev ter vso drugo opremo za tek. V njej boste zagotovo našli primerne izdelke zase in svoje najbližje.

Extreme Vital: tekaška obutev TOP proizvajalcev

Če se s katero od športnih dejavnosti ukvarjate že dlje časa in pri njej uporabljate vso potrebno opremo, ste za trgovino Extreme Vital zagotovo že slišali. Morda ste v njej celo nakupovali, vsekakor pa smo prepričani, da ste z njihovimi izdelki zelo zadovoljni.

V sklopu bogate izbire športne opreme vam je v specializirani trgovini Extreme Vital na voljo tudi tekaška obutev najboljših proizvajalcev. Med njimi so še posebej priljubljeni Adidas, Brooks, Hoka One One, On, Salomon in Scarpa. V specializirani trgovini lahko izbirate med obutvijo za moške, ženske in otroke. Poleg tekaških čevljev za vse generacije in oba spola lahko izbirate še med pestro izbiro treking obutve.

  • Tekaški čevlji Brooks Adrenaline GTS 19
    Tekaški čevlji Brooks Adrenaline GTS 19

Ker je ponudbe zares veliko, vas vabimo, da si jo že sedaj ogledate v spletni trgovini. Mi vam v nadaljevanju predstavljamo enega od najbolje prodajanih izdelkov, in sicer moške športne copate Cloudflyer.

Tekaški čevlji nizke teže in odličnega blaženja

Moški tekaški copat Cloudflyer se uvršča v novo kategorijo tekaške obutve. Nudi namreč izjemno blaženje in stabilnost ob minimalni teži. Copat tehta samo 255 gramov. Znan je tudi po svojem širšem podplatu. Nudi izjemno stabilen in varen korak.

Cloudflyer je zasnoval švicarski proizvajalec On. Njegovi čevlji za tek so oblikovani tako, da imate občutek, kot da bi tekli po oblakih. Posamezni elementi podplata se eden od drugega gibljejo povsem neodvisno. Na ta način zagotavljajo odlično blaženje in zmanjšujejo škodljive sile, ki lahko nastajajo ob stiku copata s podlago. Podplatu uspeva blažiti tako horizontalne kot tudi vertikalne sile. Faza prehoda v odriv je krajša, odriv pa zato bolj eksploziven.

Tekaški čevlji On Cloudflyer
Tekaški čevlji On Cloudflyer – v trgovini Extreme Vital

Način zavezovanja čevlja je v obliki zvezde. Čevelj vsebuje še notranji vložek z dvojno gostoto. Ta ponuja optimalno udobje in kontrolo. Dodane blazinice proti obrabi pa nudijo še odličen oprijem ter izjemno dolgo življenjsko dobo. Za varnost v večernih urah poskrbijo posebni odsevni elementi. Čevelj je primeren tako za tekače z nevtralno obliko stopala kot za tekače s pronacijo.

Celotna oprema za tek na enem mestu

Vsekakor pa obutev za tek ali treking ni edina ponudba specializirane trgovine Extreme Vital, ki jo, kot ste ugotovili, lahko obiščete tudi na spletu. Trgovina vam ponuja še vso ostalo opremo za tek; nujno in tisto za še boljše počutje med aktivnostjo.

V kategoriji ponudbe za tek boste tako lahko izbirali še med moškimi in ženskimi oblačili, tekaškimi nahrbtniki in bidoni, pohodniškimi nahrbtniki in nahrbtniki za otroke, urami ter merilci utripa, športno prehrano in izdelki za osebno nego ter med mnogimi drugimi dodatki za tek.

Extreme Vital lahko najdete na štirih lokacijah po Sloveniji, in sicer v Radovljici, Škofji Loki, Mariboru in Ljubljani. Pred prihodom v fizične prostore pa lahko obiščete tudi njihovo spletno trgovino, kjer so vsi izdelki opremljeni s slikami in podrobno opisani.

Na vsaki od omenjenih lokacij vas pričakujejo prijazni in izkušeni trgovci. Tudi z njihovo pomočjo boste hitreje našli ustrezno tekaško obutev ali drug kos športne opreme.

infotehna
Infotehna.si je športni portal, namenjen vsem, ki ne želite, da življenje steče mimo vas. Namenjen je vsem, ki se zavedate, kako pomembni elementi zdravega življenja so redno gibanje, zdrava in pestra prehrana ter pozitivno mišljenje.