O nas

Lepo pozdravljeni na našem spletnem portalu!

Spletni portal INFOTEHNA je namenjen športnikom in vsem, ki z redno aktivnostjo želite izboljšati svoje zdravje in počutje. Ustvarjalci portala smo veliki ljubitelji zdravega načina življenja, aktivnega preživljanja prostega časa in uživanja v naravi.

Ker na področju športa delujemo že več kot 10 let, smo se odločili, da postavimo spletni portal, na katerem bomo z najrazličnejšimi vsebinami in koristnimi napotki ljudi informirali in jih spodbujali k aktivnejšemu in bolj razgibanemu preživljanju prostega časa.

Zavedati se morate, da so aktivnost, prehrana, zdravje in počutje zelo povezani pojmi. Z rednim gibanjem in zdravo ter raznoliko prehrano lahko zelo veliko naredite za svoje zdravje, ki vam bo omogočilo srečnejše in uspešnejše življenje. Zato si le vzemite čas in preberite naše prispevke, s katerimi vas bomo h gibanju še dodatno motivirali.

Aktivno življenje

V primeru vprašanj, nasvetov, kritik in predlogov, o čem želite, da pripravimo strokovni članek, nam lahko pišete na info@infotehna.si, prav tako pa se nas lahko obrnete prek kontaktnega obrazca.

Veseli bomo tudi vaših komentarjev pri posameznih člankih, saj nam bodo dali še dodaten zagon, da nadaljujemo s svojim delom. Prepričani smo, da s svojim znanjem in žilico za pisanje lahko marsikomu pomagamo do tega, da svoj življenjski stil spremeni na boljše in zaživi novo, polnejše in zdravju bolj prijazno življenje!

Prav tako vam bomo hvaležni, če boste naše članke delili prek socialnih omrežij in nam na ta način pomagali, da vsebine dosežejo čim večje število ljudi.

Ekipa INFOTEHNA