Pasovi Arcade: za pustolovščine na prostem

50
Pasovi Arcade

V svetu mode se osredotočamo na vizualne elemente oblačil, ključni del udobnega in funkcionalnega oblačila – pas – pa pogosto ostaja spregledan. V iskanju popolnega pasu se kupci soočamo z izzivi, ki segajo od neprimernega prileganja do omejevanja gibanja in s tem občutka nelagodja. Pomembno je izbrati pas, ki ni le modni dodatek, ampak tudi udoben, prilagodljiv in lahek, kar omogoča svobodo gibanja, ne da bi pri tem žrtvovali svoj stil.

Arcade je priznana blagovna znamka, specializirana za izdelavo kakovostnih in funkcionalnih elastičnih pasov. Njihovi pasovi so priljubljeni med ljubitelji dejavnosti na prostem, pohodniki, deskarji na snegu, plezalci in drugimi ljubitelji aktivnega življenjskega sloga. Različne modele pasov Arcade boste našli v športnih trgovinah Extreme Vital.

Pasovi Arcade so znani po inovativnih materialih, s katerimi se zagotovi udobje in prilagodljivost med gibanjem. Izdelani so iz elastičnih materialov, ki se prilagajajo telesnim gibom, hkrati pa ohranjajo trpežnost in vzdržljivost. Poleg tega vsebujejo tudi vzdržljive zaponke in prilagodljive zanke, kar omogoča prilagajanje pasu različnim obsegom.

Arcade Ranger

Arcade Ranger Slim s svojim nizkim profilom predstavlja lahkotnost in vsestranskost. Zasnovan za navdušence nad pustolovščinami na prostem, ta pas ohranja vse lastnosti, ki jih pričakujete od Arcade linije, hkrati pa se ponaša z ožjim profilom, ki se odlično ujema z ozkimi zankami za pas na hlačah. Poleg “slim” izvedbe je na voljo tudi širina “medium”.

Pas Arcade Ranger
Pas Arcade Ranger (“slim” in “medium”) – Extreme Vital

Elastičen in raztegljiv material zagotavlja optimalno prileganje ter neprekosljivo udobje, kar je ključno pri dinamičnih aktivnostih. Pas je zasnovan v univerzalni dolžini in ima mikro prilagodljivo zaponko, ki je funkcionalna, a tudi brez kovinskih delov, kar pomeni brezskrbno potovanje skozi varnostne preglede na letališču. Njegova zasnova omogoča enostavno vzdrževanje, saj ga lahko preprosto pustite v kavbojkah in ga operete v pralnem stroju.

Arcade Vapor

Eleganten in obenem športen, Arcade Vapor ni zgolj običajen udoben pleten pas. Ta lahek pas z nizkim profilom izstopa s svojo inovativnostjo, saj je izdelan iz elastične in v štiri smeri raztegljive tkanine, ki omogoča izjemno prilagajanje in brezkompromisno udobje.

Pas Arcade Vapor
Pas Arcade Vapor – Extreme Vital

Revolucionarno oblikovan s tehnologijo Futureweave, ta pas navdušuje s svojo visoko prilagodljivostjo, ki omogoča dinamično gibanje brez omejitev. Je univerzalne velikosti in opremljen z mikro prilagodljivo zaponko, s čimer zagotavlja popolno prileganje za potrebe posameznika.

Arcade Lookout

Tudi pas Arcade Lookout je izdelan iz kakovostnih, raztegljivih materialov, ki omogočajo sproščeno gibanje skozi ves dan. Za popolno prileganje, poleg raztegljive tkanine, poskrbi še nizek profil, primeren pa je za nošenje ob vseh priložnostih.

Pas Arcade Lookout
Pas Arcade Lookout – Extreme Vital

Za fleksibilnost in varen oprijem skrbi raztegljiva tkanina Performance Stretch. Nizko profilna plastična zaponka je trpežna, saj je izdelana iz zelo goste plastike, kar obenem pomeni, da pas ne bo povzročal težav niti na letališčih ob varnostnem pregledu.

Arcade Atlas

Tako kot ostali pasovi proizvajalca Arcade, je tudi Arcade Atlas izjemno prilagodljiv in kakovosten pas, ki navdušuje s prileganjem in elastično zasnovo za več udobja.

Pas Arcade Atlas
Pas Arcade Atlas – Extreme Vital

Nastavljiv je z mikro zaponko, pralni materiali pa zagotavljajo enostavno možnost pranja in sušenja. Širina pasu znaša 38 mm, izdelan je iz recikliranih materialov in primeren za vse ljubitelje outdoor avantur.

Arcade Woody Slim

Še en odličen pas iz linije Arcade z nizkim profilom, ki se ponaša s kakovostno izdelavo, trpežnostjo in zagotavlja udobno nošenje. Izkaže se kot sopotnik na avanturah, a je obenem zelo dobrodošel tudi na potovanjih.

Pas Arcade Woody Slim
Pas Arcade Woody Slim – Extreme Vital

Kot je v navadi za pasove Arcade, ima tudi Woody Slim nekovinsko mikro nastavljivo zaponko, zaradi katere na potovanjih ne boste imeli težav na letališčih. Pas, ki vas nikoli ne bo pustil na cedilu.

Že veste, kateri pas Arcade vas bo spremljal na vaši naslednji pustolovščini?

infotehna
Infotehna.si je športni portal, namenjen vsem, ki ne želite, da življenje steče mimo vas. Namenjen je vsem, ki se zavedate, kako pomembni elementi zdravega življenja so redno gibanje, zdrava in pestra prehrana ter pozitivno mišljenje.