Energijske ploščice Science In Sport

49
Energijske ploščice Science In Sport

Svet športa in rekreacije je svet, v katerem se vedno išče napredek. Napredek v pripravljenosti in sposobnosti doseganja boljših rezultatov. Celo rekreativni športniki danes niso več zadovoljni zgolj z gibanjem, ampak si želijo bolje, hitreje, višje in več.

Da bi to dosegli, pa morajo poskrbeti za ustrezno opremo, treninge in prehrano, ki je za doseganje boljših rezultatov ključnega pomena. V ta del spadajo tudi prehranska dopolnila, kot so energijske ploščice, izotonični geli in vse ostalo, kar športnika založi z energijo ter poskrbi za boljšo regeneracijo. Vse to ima za vas na voljo trgovina Extreme Vital.

Zgolj najboljše za vas

Ko govorimo o hranilih, ki jih vnašamo v svoje telo, je jasno, da si želimo le najbolj kakovostnih izdelkov. Za več energije, boljšo hidracijo in regeneracijo pa verjetno ni večjega zagotovila kakovosti, kot je blagovna znamka Science in Sport.

Science In Sport

Science In Sport je vodilna svetovna blagovna znamka prehranskih dodatkov za izjemne športne dosežke. Združuje vrhunsko znanje in znanstvene dosežke za zagotavljanje optimalnih rešitev na področju prehranskih potreb po energiji, hidraciji in regeneraciji.

Science In Sport že od leta 1992 hrani olimpijce, svetovne rekorderje in svetovne prvake, od kolesarjev do plavalcev, od sedmerobojcev do tekačev. Omenjena blagovna znamka je trenutno uradni partner za športno prehrano profesionalnih kolesarskih organizacij Team INEOS, Nemške kolesarske zveze in Legion of LA. Je tudi partner drugih uspešnih elitnih ustanov po vsem svetu, kot sta USA Triathlon in English Institute of Sport, na svetovni ravni pa oskrbuje več kot 150 profesionalnih nogometnih klubov in je partner Angleške nogometne zveze za raziskave zmogljivosti.

Energijske ploščice Go Energy Bar (40 g)

Na treningu se vam ne sme pripetiti, da bi v nekem trenutku ostali popolnoma brez energije. Žal ni dovolj zgolj tisto, kar zaužijete doma, ampak je treba imeti pri sebi vedno dodatno pomoč. V tej vlogi se fantastično obnesejo energijske ploščice Go Energy Bar.

Energijske ploščice Science In Sport Go Energy Bar (40g)
Energijske ploščice Science In Sport Go Energy Bar (40g) – Extreme Vital

Zajetnih 25 g ogljikovih hidratov na tablico in naravne sadne sestavine so zagotovilo za zdrav športen obrok med samim treningom. Telo bo na ta način hitro prišlo do novih zalog energije in jo preusmerilo v dele telesa, kjer bo najbolj potrebna. Izberete lahko ploščice z okusom borovnice, čokolade in banane, na voljo pa so tudi v paketu po 30 ploščic.

Energijske ploščice Go Bake (50 g)

Ljudje smo si različni in imamo različne okuse, zato je proizvajalec vrhunskih prehranskih dodatkov za športnike Science In Sport poleg energijskih ploščic izdelal še alternativo klasičnim ploščicam. Z energijsko ploščico Go Bake so zadeli v polno, saj lahko sedaj energijo zaužijete na še bolj slasten način.

Energijske ploščice Science In Sport Go Bake (50g)
Energijske ploščice Science In Sport Go Bake (50g) – Extreme Vital

Mehko polnjen kolač s kar 30 g ogljikovih hidratov bo poskrbel, da med treningom ne boste padli v krizne trenutke. Nadvse okusen obrok je v resnici prava mala bomba energije, ki jo enostavno prenašate s seboj. Izdelej je primeren tudi za vegetarijance, v trgovini Extreme Vital pa je na voljo z okusom jagode ali tiramisuja.

Imejte energijo vedno v žepu

Vrhunske energijske ploščice Science In Sport se resnično izkažejo kot neprecenljivo orodje v arzenalu vsakega športnika, kolesarja, tekača in rekreativca. Njihova premišljena sestava, ki združuje hitro dostopne ogljikove hidrate, beljakovine in bistvene hranilne snovi, ponuja hitro in trajno energijo med vadbo ter podpira regeneracijo po njej. Energijske ploščice ne le, da zadovoljijo potrebo po energiji, temveč tudi okusno in enostavno premostijo lakoto, kar je ključnega pomena za neprekinjeno vadbo.

Pri Science In Sport se osredotočajo na vrhunsko kakovost in znanstveno podkrepljene izdelke, ki športnikom omogočajo doseči najboljše rezultate. Zato, če ste v iskanju energijskega nadomestila, ki bo izboljšalo vaše športne dosežke, se zanesite na energijske ploščice Science In Sport, ki jih lahko kupite v specializirani trgovini Extreme Vital. Ne glede na vrsto športne discipline ali stopnjo izkušenj, vam bodo energijske ploščice pomagale doseči vaše cilje in vam omogočile, da svoje telo povedete do novih meja vzdržljivosti in uspešnosti.

infotehna
Infotehna.si je športni portal, namenjen vsem, ki ne želite, da življenje steče mimo vas. Namenjen je vsem, ki se zavedate, kako pomembni elementi zdravega življenja so redno gibanje, zdrava in pestra prehrana ter pozitivno mišljenje.