Zimski program podjetja Elan

297
Elan - zimski program

Elan velja za enega od najbolj poznanih in priznanih proizvajalcev in dobaviteljev športne opreme, opreme za prosti čas in tehnološko naprednih kompozitov za trg vetrne energije. Ustanovljen je bil leta 1945 in se ponaša z veličastno zgodovino. Kupcem s celega sveta tako že dolgo časa zagotavlja tehnološko dovršene produkte za različna športna doživetja.

Družbo Elan verjetno najbolje poznate po njeni zimski diviziji, ki proizvaja smuči in zimske deske. Podjetje razvija izpopolnjene izdelke tudi s področja navtike in opreme za športne objekte ter inovativne turbine. Elan velja za najbolj prepoznavno in najbolj globalno blagovno znamko v Sloveniji. Njihovi izdelki se uporabljajo v več kot 60 državah po celem svetu.

V današnjem prispevku vam bomo predstavili zimski program podjetja Elan. Zimske aktivnosti že trkajo na vaša vrata, vi pa morda zanje še nimate prave opreme. Upamo, da vas bo kateri od naštetih in predstavljenih izdelkov tako navdušil, da ga boste tudi kupili. Elan smuči bodo imele v prispevku še posebej pomembno vlogo, saj veljajo za enega od najbolj priljubljenih izdelkov v njihovi bogati ponudbi.

Smuči Elan za moške, ženske in otroke

Na prodajnih policah Elana lahko izbirate med številnimi vrstami smuči, ki so namenjene tako moškim in ženskam kot tudi otrokom. Spoznajte jih.

Moške smuči

V Elanovi kategoriji moških smuči lahko izbirate med številnimi podkategorijami, kot so Black Edition, All Mountain Amphibio, All Mountain Element, Race, Race World Cup, Freefride Ripstick in Touring.

Elan Amphibio Black Edition
Elan Amphibio Black Edition Fusion

Elan Black Edition je podkategorija moških smuči, ki se ponašajo z vrhunskim slogom, oblikovanjem ter izvedbo. Gre za najmodernejšo inovacijo na področju njihovih smuči. Posebna izdaja smuči se lahko pohvali še z elegantnim črnim slogom najsodobnejše karbonske konstrukcije, ki na smučišču zagotovo ne bo ostala nevidna.

Elan je nedavno nazaj zasnoval povsem novo Adventure serijo turnih smuči Ibex. Namenjene so smučarjem, ki jim ni mar za moč vlečnic in sedežnic ter se pri vzpenjanju na goro zanašajo samo na svojo energijo. V smučeh Ibex se skriva lahko in odzivna sredica ter posebna tehnologija, ki zagotavlja stabilnost in varne spuste.

Ženske smuči

Če boste raziskovali med ponudbo smuči, ki so namenjeni nežnejšemu spolu, vas bo pot pripeljala do številnih nadvse privlačnih modelov. Med njimi boste našli Black Edition, W Studio Limited Edition, All Mountain, All Mountain Element W in Freeride Ripstick W.

Elan Speed Magic Polona Hercog
Elan Speed Magic Polona Hercog Edition

Elan W Studio je že več kot deset let vodilna skupina, ki razvija posebej prilagojeno smučarsko opremo za ženske. V Elanu so razvili posebne smuči za ženske, ne glede na to, ali gre za začetnico ali odlično smučarko, rekreativko ali tekmovalko. Ženske smuči so oblikovane na prav poseben način, v katerega je vključena obsežna ekipa smučark s celega sveta.

Slovenskemu podjetju je vsekakor uspelo izdelati nekatere svetovno najbolj uspešne smuči in tudi najlažjo žensko smučko na svetu.

Otroške smuči

Elan vsem vašim otrokom zagotavlja nepozabno zabavo na snegu, če bodo uporabljali njihovo edinstveno tehnologijo U-Flex. Z njo so izdelali otroško smučko, ki je 25 % bolj upogljiva kot pa standard v industriji. To v praksi za vaše malčke pomeni, da na smučkah lahko veliko lažje režejo zavoje, morda celo tako dobro kot vi.

Upogib otroških smučk so še dodatno poudarili z uporabo smučarskih čevljev. Skupaj s smučmi delujejo kot celota in poskrbijo za hiter napredek vaših malih smučarskih navdušencev.

Elanov tekstil ter obutev za zimo

Vsekakor se Elan ponaša tudi z vrhunskim zimskim tekstilom ter obutvijo. Izbirate lahko med prav vsemi kosi oblačil, ki jih potrebujete za smučanje in ostale zimske radosti. Navdušeni boste tudi nad izbiro obutve, ki je široka in bogata ter je namenjena za vse spole, ne glede na njihovo starost.

Če se odločate za nakup smuči, smučarskih čevljev ali zimskih oblačil, vam vsekakor priporočamo, da preverite ponudbo podjetja Elan. Njihovi izdelki so izjemne kakovosti, v primerjavi s tujimi priznanimi znamkami pa tudi nekoliko cenejši.

infotehna
Infotehna.si je športni portal, namenjen vsem, ki ne želite, da življenje steče mimo vas. Namenjen je vsem, ki se zavedate, kako pomembni elementi zdravega življenja so redno gibanje, zdrava in pestra prehrana ter pozitivno mišljenje.