On: 4 vrhunski modeli čevljev za prosti čas

58
On: čevlji za prosti čas

Hoja in tek nista le fizični dejavnosti, temveč tudi duhovna pot, na kateri premagujemo svoje meje in se povezujemo z naravo in samim seboj. Da bi pri daljših pohodih ali teku prejeli vse tisto, kar naše telo in um potrebujeta, moramo poskrbeti za ustrezno opremo. Pravilna izbira obutve je eden najpomembnejših korakov, še preden zares stopimo na pot. Pomembno je, da čevlji niso le trpežni in udobni, temveč tudi lahkotni.

Kakovostna obutev je kot zvest spremljevalec, ki nam omogoča, da dosežemo višje hitrosti, prehodimo daljše razdalje, zmanjšamo tveganje za poškodbe in si povečamo udobje. V tem pogledu ne moremo mimo blagovne znamke On. Gre za svetovno uveljavljeno blagovno znamko, ki je znana po inovativnih in sodobnih oblikah čevljev za tek in prosti čas.

Čevlji On so priljubljeni predvsem zaradi udobja, lahkotnosti in tehnologij, ki pomagajo izboljšati zmogljivost med hojo ali tekom. Blagovna znamka On je postala prepoznavna tudi zaradi svojega edinstvenega pristopa k oblikovanju čevljev, ki združuje funkcionalnost in modne elemente.

On Cloud 5

Če bi med hojo ali tekom radi občutili, kot da se sprehajate po oblakih, bo čevelj On Cloud 5 odlična izbira. Model je odličen primer čevljev, ki so več kot le obutev za prosti čas ali tek. Privlačno oblikovani čevlji so izjemno vsestranski in zagotavljajo udobje in stil, ki ustreza aktivnemu življenjskemu slogu.

Lahko jih nosite med športnimi aktivnostmi, pri vsakodnevnih opravilih ali med mestnimi potepi, saj se odlično prilagajajo različnim okoliščinam. Cloud 5 je prava izbira za vse z nevtralno obliko stopala, ki cenite eleganco, udobje in stil, hkrati pa želite ohraniti aktivnost in dinamičnost v svojem vsakdanjem življenju.

On Cloudswift 3

Poleg lahkotnosti, ki odlikuje vse čevlje iz družine On, se model Cloudswift 3 ponaša še z izjemno zračnostjo. To mu zagotavlja inovativen zračen, mrežast material. Prav posebej razvit za ta čevelj je bil tudi podplat. Sestavljajo ga različni deli, ti pa skupaj poskrbijo za boljše blaženje in zmanjšujejo prenos škodljivih sil z asfalta na nogo.

Pri slednjem eno ključnih vlog odigra ultra lahka, poskočna in mehka pena Helion™. Ta na eni strani varčuje z energijo, na drugi pa skrbi za precej boljšo odzivnost. Omeniti velja še 3D oblazinjen petni del, kar čevelj On Cloudswift 3 naredi za zares odličen tekaški čevelj.

On Cloud Roger Advantage

Čeprav tega ne vidite takoj, boste skrite elemente CloudTec® začutili takoj, ko boste potisnili nogo v čevelj. To je tisti značilen občutek hoje po oblakih, ki ga je izdelovalec čevljev On razvil za izjemno udoben in vsestranski športni copat, ki prepriča še tako zahtevnega kupca.

Zasnovan je v sodelovanju s teniško ikono Rogerjem Federerjem, ki je zagotovo nekdo, ki ve, kaj je dober športni copat. Ob tem pa ne gre zanemariti niti njegovega smisla za estetiko, kar se opazno izrazi skozi ta model čevljev znamke On. Primeren je za nevtralno obliko stopala in zagotavlja udobno izkušnjo pri vsakodnevni uporabi.

On Cloudnova

Ste brali o čevljih, v katerih se človek počuti, kot bi hodil po oblakih? Si tudi sami želite, da bi imeli priložnost preizkusiti tako udobno obutev? Tu je On Cloudnova! Udobni čevlji za sproščene urice na sprehodu in za vsak dan, saj jih lahko kombinirate z vsemi vrstami svoje garderobe.

Pri nošenju preko celotnega dneva, med službo in drugimi dejavnostmi zunaj doma bo zračen antibakterijski mrežast material zagotovil odlično klimo vašim stopalom. Brezšivna lepljena konstrukcija zagotavlja popolno prileganje, vmesni podplat Speedboard® pa je zagotovilo, da vas noge po koncu dneva ne bodo bolele.

Vse opisane modele blagovne znamke On, poleg njih pa tudi številne druge, najdete v spletni trgovini in fizičnih trgovinah Extreme Vital, dodati pa velja še, da so vsi omenjeni čevlji za tek in prosti čas na voljo tako za ženske kot moške.

infotehna
Infotehna.si je športni portal, namenjen vsem, ki ne želite, da življenje steče mimo vas. Namenjen je vsem, ki se zavedate, kako pomembni elementi zdravega življenja so redno gibanje, zdrava in pestra prehrana ter pozitivno mišljenje.