Zakaj izbrati termovko Snow Monkey?

71
Termovka Snow Monkey

Ste si kdaj želeli imeti termovko, ki bi jo z veseljem uporabljali tako pozimi kot poleti? Izberite termovko Snow Monkey, ki vas bo s svojimi lastnostmi zagotovo prepričala.

Zgodba blagovne znamke Snow Monkey se je začela v Naganu na Japonskem, ki je znana po veliki populaciji snežnih opic. Zanje je značilno, da se s pomočjo vročih naravnih vrelcev odlično prilagodijo ostrim zimam. In termovke Snow Monkey so ravno odsev njihove iznajdljivosti.

Širok izbor termovk Snow Monkey v različnih velikostih in barvah vam je na voljo tudi v ponudbi Extreme Vital. Vas zanima, zakaj se jih splača izbrati?

Idealna izbira za vse letne čase

Termovka Snow Monkey ohranja tekočino toplo ali hladno, ne glede na zunanjo temperaturo, zato je odlična izbira za vse letne čase. Njena dvojna stena z vakuumsko izolacijo poskrbi, da ostane tekočina topla do 12 ur in hladna kar do 24 ur.

Termovke Snow Monkey Traveler 1L
Termovke Snow Monkey Traveler 1L – Extreme Vital

Lahko ste popolnoma prepričani, da vas bo termovka Snow Monkey v hladnem vremenu razvajala s toplim napitkom, poleti pa vas bo ohlajala pred vročim soncem.

Izdelana iz kakovostnih materialov

Termovka Snow Monkey je izdelana iz nerjavečega jekla z dvojno izolirno vakuumsko steno, zunanja površina pa je prašno lakirana. Nerjaveče jeklo velja za izjemno odporen material in ji daje še večjo obstojnost, zato se termovka ob padcu zlepa ne razbije in ohrani svojo funkcijo. Nanjo dobite tudi doživljenjsko garancijo, zato jo boste vrsto let brezskrbno uporabljali.

Zdravju prijazen izdelek

Termovka Snow Monkey je popolnoma neškodljiva vašemu zdravju. Izdelana je iz materiala, ki ne vsebuje toksinov, je nereaktiven in ne prehaja v tekočino, ki je v termovki. Tako termovka kot tudi zamašek ne vsebujeta BPA snovi in aluminijev, zato ste lahko brez skrbi glede njene uporabe.

Praktična in vsestranska uporaba

Termovka Snow Monkey bo hitro postala vaša najljubša sopotnica za v službo, šolo ali za v hribe, s seboj pa jo lahko vzamete tudi na večerne zabave ali potovanja. K temu pripomore pestra izbira različnih modelov termovk, pri katerih lahko izbirate:

  • Termovke s široko odprtino, ki omogoča enostavno polnjenje in dodajanje kock ledu ter koščkov sadja.
  • Termovke s športnim pokrovčkom, ki omogoča lažje pitje tekočine med športno aktivnostjo.
  • Termovke s pokrovčkom s tesnim navojem, ki preprečuje puščanje.
Termovke Snow Monkey Urban Explorer 0,5 L
Termovke Snow Monkey Urban Explorer 0,5 L – Extreme Vital

Poleg različnih modelov termovk pa lahko izbirate tudi med različnimi velikostmi in številnimi barvami, ki zadovoljijo vse okuse. Tako si lahko brez težav poiščete termovko, ki se bo zlila z vašo osebnostjo in življenjskim slogom.

Želite sami preizkusiti kakovost termovk Snow Monkey? Preverite ponudbo trgovine Extreme Vital – ne bo vam žal!

infotehna
Infotehna.si je športni portal, namenjen vsem, ki ne želite, da življenje steče mimo vas. Namenjen je vsem, ki se zavedate, kako pomembni elementi zdravega življenja so redno gibanje, zdrava in pestra prehrana ter pozitivno mišljenje.