Nakup smučarske opreme po koncu sezone?

416
Nakup smučarske opreme

Smučarska sezona se je za marsikoga izmed vas uspešno zaključila, pred vami pa so novi športni podvigi, ki so najverjetneje povezani z morjem, hribi in še s čim. Morda pa v mislih še vedno ostajate na belih strminah in premišljujete, kaj bi si lahko že sedaj kupili za naslednjo sezono. Ugotovili ste namreč, da nekaj stvari potrebujte povsem novih, nekaj pa jih sploh niste imeli in ste ugotovili, da bi bilo dobro, da jih imate za naprej.

Mislite, da vas bodo v teh toplih poletnih dneh ljudje kaj čudno gledali, če boste za smučarsko opremo brskali po spletu ali pa če se boste ponjo odpeljali v najbližjo športno trgovino? Vsi tisti, ki ne vedo, kdaj se najbolj splača kupovati smučarsko opremo, zagotovo.

Popusti na smučarko opremo po koncu sezone

Ker vas je iz leta v leto strah, da boste za smučarsko opremo popolnoma izpraznili svoje žepe, ste stvar vzeli v svoje roke in skrbno premislili, kdaj se vam najbolj splača nakupovati tovrstno opremo.

Smuči Völkl RTM 73
Z nakupom modela iz prejšnje sezone lahko ugodno pridete do vrhunskih smuči. Primer v trgovini Extremevital.com – Smuči Völkl RTM 73 skupaj z vezmi vMotion 10.0 GW (2018)

Po novem opreme ne boste kupovali pred začetkom smučarske sezone, ampak boste raje, tako kot sedaj, počakali na sezonske popuste. V tem času boste namreč nakupovali najceneje. In kdaj je to?

Prodajalci smučarske opreme različne popuste pripravijo po koncu sezone. Nove smuči in kak drug dražji kos opreme lahko na ta način dobite po izjemno ugodni ceni. Če pa se vam bo oprema tudi s popustom zdela predraga za vaše zmožnosti, vam ne preostane drugega, kot da posežete po rabljeni opremi, ki se ravno tako prodaja pred, med in po koncu sezone.

Z nakupom opreme po koncu sezone do prihrankov

Če vam je uspelo najti primerno trgovino s športno opremo z nizkimi cenami ob koncu sezone (preverite ponudbo športne trgovine Extremevital.com), boste pri nakupu smučarske opreme privarčevali kar nekaj denarja. Vseeno vam svetujemo, da poceni izdelkov, ki so prej stali občutno več, ne kupite prehitro. Bodite previdni, vzemite si čas, pomerite opremo in za mnenje vprašajte prodajalce.

Smučarska oblačila Salomon
Smučarska oblačila Salomon: bunda Stormtrack, pulover Discovery FZ in hlače Icemania.

Ko boste opremo pripeljali domov, jo morate do naslednje sezone primerno shraniti. V nasprotnem primeru se lahko kaj hitro zgodi, da se bo do tedaj kaj poškodovalo. Smuči in smučarske čevlje zavarujte pred vlago in prahom, oblačila pa tudi pred molji.

Ker čas hitro teče, boste opremo lahko kaj kmalu preizkusili v praksi. Zelo možno je, da boste hitro ugotovili, da se vam je nakup smučarske opreme po koncu sezone še kako izplačal. Prepričani smo, da boste v prihodnje počeli enako in cenejše nakupe priporočili tudi drugim.

infotehna
Infotehna.si je športni portal, namenjen vsem, ki ne želite, da življenje steče mimo vas. Namenjen je vsem, ki se zavedate, kako pomembni elementi zdravega življenja so redno gibanje, zdrava in pestra prehrana ter pozitivno mišljenje.